2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM I. YAZILI SINAV PROGRAMI

19.03.2024 222

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM I. YAZILI SINAV PROGRAMI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem I. Yazılı Sınav programımız aşağıdaki linkte verilmiştir.

• Öğrencilerimiz okudukları kademeye ait sınav programında belirtilen gün ve saatte okulda hazır bulunmalıdırlar.
  • 11 ve 12. Sınıf ortak sınavları takvimde belirtilen ders saatlerinde 25 Mart-5 Nisan tarihleri arasında tamamlanacaktır.
  •  Seçmeli dersler sınıf bazında farklılık gösterdiği için aynı saat  olan seçmeli dersin sınavlarına ortak gireceklerdir.
  • Farklı derslerin sınavları(ortak dersi olmayan) ders öğretmenlerimiz 25 Mart-5 Nisan  tarihleri arasında yapacaklardır.
  • HERHANGİ BİR MAZERET NEDENİYLE SINAVA KATILMAYAN ÖĞRENCİMİZİN VELİSİ 5 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE MAZERET BELGESİNİ OKUL İDARESİNE TESLİM ETMELİDİR.

• MAZERET SINAVLARI PROGRAMI AYRICA DUYURULACAKTIR.

şimdiden tüm öğrencilerimize girecekleri sınavlarda BAŞARILARdileriz.

ORTAK SINAV TAKVİMİ TIKLAYINIZ

9. SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI DERSİ 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU TIKLAYINIZ

9. SINIF MATEMATIK DERSI 2. DÖNEM 1. ORTAK YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOSU TIKLAYINIZ

Ortak Sınav ve Okullarda Yapılacak Ortak Yazılı Sınavlar İçin Hazırlanan Konu Soru Dağılım Tabloları